Tarotstjärnans tarotlinje Karin och Hollywoodfrun Åsa Vesterlund

Tarotstjärnans vägledare Karin Och Åsa Vesterund.

Jag hade hört talas om reality serien- Hollywoodfruar, som sändes på kanal 3 vid något tillfälle av min mamma faktiskt som tittade på serien. 

Sedan började de flesta jag kände samtala om programmet och en dag bänkande jag mig framför tvn för att se vad det var för program alla pratade om så lyriskt om- Programmet hade visats något år eller kanske till och med några år. Tror det faktiskt hette ett annat namn innan de bytte namnet till Hollywoodfruar. 

Den dag jag såg på programmet för första gången var i alla fall Åsa ny som Hollywoodfru och i programmet skulle de vara någon gemensam middag mellan alla fruar- och som skulle anordnas av en av de inbitna fruarna. Eller om det var Åsa som bjöd in alla de andra fruarna. Jag minns faktiskt inte så väl av det programmet jag såg- bara små frekvenser. 

Jag gillade i alla fall Åsas raka sida direkt när hon klev in i rummet- hon tog inte plats och spelade över utan var helt enkelt sig själv och bejakade de andra fruarna från distans de minns jag, hon var glad och frisk i energin och fick stämningen i fruarnas raka ryggar att lätta lite. 

De behövde nog en som kom in och lätta på stämmningen på de fruar som vart lite stela i programmet. Som en frisk vind som hon är rörde hon ju även om i grytan hos vissa- Eller en Hollywoodfru kanske jag ska skriva, men det är en annan historia. 

Som privat är Åsa glad-Spontan-Ärlig och rak person. Och hon har lätt för att tala för sig och är en förebild för många. Kanske för hon är så öppen och inte alls är den som sluter sig som en mussla när det gäller att beskydda och stötta andra. 

Men i alla fall runt Hollywoodfruarnas serie- tror ja det tog något år innan jag tittade igen faktiskt, tills när en vän till mig ringde och berättade att i något avsnitt hade hon sett Åsa i ett avsnitt som blev lite fylld med andlighet. Min vän ringde och sa- Viste du att Åsa är andlig? Svarade- Hur skulle jag veta det- Jag känner inte Åsa, jag hade ju bara sett eller två avsnitt med henne och då hade det inte kommit på tal att Åsa var andlig eller som jag säger sensitive psychic medium. Vissa är födda som medium och Åsa har den sidan av att bara veta medialt. I Sverige kallar vi det medialt stark institution. 

Min vän berättade att Åsa hade haft en ande hemma hos sig som hade vält böcker och stökat om och ett medium hade kommit hem till henne och rensat. Åsa hade känt sig obekväm och bestämde sig att sova över hos sin vän

Britt Ekland  som även hon var en av Hollywoodfruarna- Och Britt Ekland som många känner igen från Bond filmen -Mannen med den gyllene pistolen från 1974.

 

Och så klart var jag tvungen att titta på detta avsnitt- Britt påpeka att hon inte alls trodde på spöken eller det andliga. Men hon lät Åsa sova hos henne. Jag hade gjort samma även om ja inte var troende eller inte på andra sidans krafter. Man vill ju liksom inte att ens vän ska känna sig obekväm om det nu spökar hemma hos dom. 

Åsa fick hjälp att fri göra energin av mediumet som besökte henne och jag tror att hon sedan kunde sova hemma- Jag har faktiskt inte frågat Åsa om detta och hennes besök av en ande, även om vi har kontakt nästan dagligen. 

Hur kom de sig att jag blev Åsas tarot och medium vägledare

Det förteg sig inte minde en att jag en dag fick ett privat meddelande från Åsa för något årsedan. 

Hon hade frågat runt om mig i våran gemensamma vänskaps krets- jag hade också velat veta att den jag eventuellt ringer kan sia och se the real thing.  Åsa ville försäkra sig att den hon kontaktade kunde svara henne på det hon sökte. 

Om jag inte mins fel fick jag kontakt med en av hennes släktingar och där av lämnade den bevisföring hennes avlidna släkting lämnade och det gemensamma minnen släktingen lämnade till Åsa.

Jag minns inte så mycket av vårt första samtal som då utfördes via en video länk och hon satt med sin Söta lilla hund Sigfrid i sitt knä. 

Sedan flöt kontakten bara på. Åsa har själv en stark medial sida och Kan faktisk skriva att jag även fått en vägledning av henne som va 100% klockren. 

Det växte fram en fin gemenskap på distans och vi har faktist inte träffats in real life. Inte något jag går runt att strävar efter- utan den fina vänskap på distans det förtroende som finns mellan oss är fin och stark. 

Åsa är en kvinna som har fötterna på jorden och stark i sitt sätt att vara. Många kanske begrundar henne från Realityserien Hollywoodfruar- hon är en stark person och hon får dagen att lysa upp för många. 

Åsa är även förutom skådeselare även författare och har skrivit böckerna. 

  • Sigfrid Goes To Hollywood Skriven tillsammans med Exmaken Darrin.
  • Happy go lucky kan jag så kan du.
  • Svenska Hollywoodfruar.

Kram Karin 

Alla bilder som ligger i blogg inlägget är Åsa Vesterlunds privata bilder & Tillåtelse att lägga ut dom. 

Copyright Bilderna får ej kopieras utan Åsa Vesterlund tillåtelse. 

Följ Åsa på Instagram

Tryck på 

Instagram knappen nedan.

Eller på hennes bild nedanför. 

Spela videoklipp

Ring och få din egna personlig vägledning av Karin eller Serafia  när de vägleder, eller ring några av deras duktiga professionella vägledare på Tarotstjärnans Tarotlinje

https://sjalarummet.se

Vi kommer inom kort byta namn på hemsidan

(Visited 151 times, 1 visits today)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *