Mediet Karin Tarotstjärnans tarotlinje

Välkommen in och ta del av min magiska vardag

Varje dag av ditt liv är en lärdom som ger dig styrka.

Livet som medium är en gåva som jag mer en gärna delar med mig av i min blogg.

Att arbeta som medium  är att vara i balans med kraften och vår delaktighet i att förmedla kärlek och healing i de budskap som andra sidan förmedlar.

Det är att vara ett med den spirituella energin. Vi alla har en medial sida, även de som är troende och de som inte är  troende. Alla har vi en medial sida oavsett vi tror på den allsmäktiga energin eller inte.  

Förutom mitt mediumskap är jag även utbildad Freja prästinna och det innebär att jag är i tjänst med mina gudinnor och den kärleksfulla kraft de delar med sig av att hjälpa andra som behöver stöd eller healing inom olika livsområden. 

Jag är från Göteborg men bor i Jämtland/Östersund sedan 2001. Jag är även mamma till två vuxna tjejer och lyckligt gift med en man som jag delar mitt magiska liv med. Vi har två små Orakel hundar Ariel och Isa döpta efter Ärkeänglarna. 

Jag driver även Tarotstjärnans Tarotlinje med Serafia Ansersson inkl flera duktiga vägledare. 

Andligheten och upplevelser har funnits med mig i hela mitt liv och jag är uppvuxen i en spirituell familj något som kanske inte tillhör det vanliga svensson livet. 

Jag fick mina första besök av andra sidan runt tre årsåldern. Och när jag växte upp kunde jag förmedla budskapen som andra sidan ville berätta. Mina guider visade sig när jag var runt elva års åldern. De ansåg jag var redo att utvecklas andligt och dom ger oss endast det dom vet vi klarar av även om vi är yngre. Vi har våra guider med oss från födseln men dom ger oss våra verktyg när vi är redo för att kunna utvecklas i den väg som dom vet är menade för oss. 

Jag har haft tre döden upplevelser under mitt liv och stått i dörrposten till andra sidan. Det finns en mening med mina upplevelser även om de var dramatiska upplevelser för min familj och även för mig när jag återhämtade mig. Jag har förstått att jag ska leva vidare för det finns en mening med allt om sker. Några kallar det ödet och andra kallar det upplysnings insikter att se andra sidan och sedan bli förd tillbaka till livet. 

I min blogg delar jag med mig både av min vardag och min passion andlig kunskap, och budskap från guider och ärke änglarna.

Kram Karin 

 

 

(Visited 110 times, 1 visits today)